Miten se tää aika menee sellasta vauhtia ettei perässä pysy? Pennut täyttävät huomenna kaksi viikkoa ja ovat kyllä jo niin lutusia <3 

Silmät ovat auki ja terhakkaasti taapertavat ympäri pentulaatikkoa, yrittävät ryömiä myös reunan yli...Hmm...Mihinkähän niillä on kiire? Kovasti kaluavat hampailla tai siis ikenillä sormia ja vaatteita ja toisiaan, hampaat tuntuu ikenien alla jo mukavasti, kohta on naskalihampaat täydessä touhussa. Nimet on annettu...Ainakin epävirallisesti :) Seita-mamma on hyvässä kunnossa, olisi jo innokkaasti lenkille lähdössä mutta ei kehtaa sitä tuonne pakkaseen ja tuuleen viedä isoine tisseineen kovin paleltumaan, ettei lopu vaan vauvoilta maito. Eiköhän se vielä malta vähän odottaa kun saa kuitenkin käydä välillä pihalla riehumassa toisten kanssa.

Pentujen lähtöpainot olivat:
  

 

 

  

 Pentu 1. 440g

Pentu 2. 486g

Pentu 3. 528g

Pentu 4. 556g

  Nyt pennut ovat jo aikalailla isompia ja painot olivat 20.11.

Pentu 1. 958g

Pentu 2. 972g

Pentu 3. 998g

Pentu 4. 1190g

 Sen jälkeen on punnittu mutta punnituksen tulos on vihkossa tuolla hyllyn uumenissa eikä vielä koneella joten en jaksa sitä lähteä etsimään, ehtii ensi kerrallakin :)

  Sitten muihin koirajuttuihin . On nyt hieman tavoitteellisemmin treenattu tuota valjaissa juoksemista, ja tänään päätin että pitää käydä panostamassa parempiin varusteisiin. Meinas nimittäin käydä hassusti. Yukon on jo jotenkin aivot narikassa kun Keijulla on juoksu, joten pari kertaa se teki omia temppujaan jo matkan varrella. Lopullinen viisas ratkaisu oli väärältä puolelta puuta juokseminen... Onneksi olivat sellaisella pikaratkaisulla irrotettavissa ettei sattunut mitään, mutta kun pääsivät juoksemaan niin kaukana toisistaan rinnakkain niin mahtuivat sitten töppäämäänkin...argh! Mutta positiivistakin reissussa oli! Käytiin pätkä menemässä ihan paksulla lumella olevaa tienpohjaa jossa ei ollut mitään uraa, koirat meni nätisti hankeen ja käskyjä noudattaen juoksivat ihan hienosti eteen, ja tekivät innolla töitä vaikka raskaampaa olikin. Kivaa oli!