Nimittäin koirien peseminen. Tai en saanut pestyä kuin kaksi, Keijun ja Blancan kun niillä on sentään näyttely edessä lauantaina. Huomenna pitäisi lähteä Rovaniemelle ajamaan koiratyttöjen ja ihmispoikien kanssa, luultavasti tulee istuttua myöhään ja "maisteltua" punkkua ja puhuttua koirajuttuja, kuinkas muuten. Ja lapset valvoo tietty koko yön:) Saa nähdä millainen vanhan rouvan turkista tulee kun sen pesi, se on muutenkin sellainen pehmeämpi kuin suotavaa, saatikka nyt kun se on sterkattu niin turkista on tullut vielä entistäkin pehmeämpi ja lähtee muuten koko ajan. Muutenhan mummo on pirun hyvässä kunnossa, ollakseen jo kohtapuoliin 11 v. Oikein hirvittää ajatella että kuitenkin isoksi koiraksi sillä on jo ikää, se on kuitenkin ensimmäinen valkkarini ja oikeastaan syy siihen että näitä blondeja on nyt talossa näinkin monta. Keijun kanssa lähdetään eikä tavotteet oo sen matalammalla kuin se viimeinen serti pitäs saada:D Uskoo ken tahtoo, Keijusta kun ei oikein koskaan tiedä tuleeko serti vai T...

Tänään on kuitenkin viimeinen työpäivä tälle viikkoa! Ensimmäinen kesälomapäivä huomenna, vaikka virallisesti jäänkin lomalle vasta heinäkuun alussa. Näin tipotellen otan pari päivää, niin ei tule kokonaisia työviikkoja enää yhtään, jee!!

Kakkutilaus on laitettu menemään...Kiitos Tiinalle joka lupasi tehdä meidän teinin rippijuhliin kakut. Ja anoppi järjestää pippalot muuten niin itse pääsee helpolla, sen kun rilluttelee näyttelyssä ja ajelee kotiin sitten valmiille tarjoilulle:)

Mutta nyt juoksuttamaan märkiä koiria metsään, niin saavat sotkea itsensä kunnolla...